Couture 2017-11-29T12:47:07+00:00

COUTURE

Op zoek naar iets wat niemand heeft?

Arwins Couture is uniek en exclusief waarbij de creaties op het lichaam zijn gesneden en passen bij de persoon. Een one of a kind kledingstuk dat niemand anders heeft. Mijn ontwerpen zijn niet aan bepaalde trends gebonden en daardoor tijdloos. Ik creƫer stijlvolle ontwerpen met een eigen uitstraling, zodat u een duurzaam product krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Het gehele proces vindt plaats in de showroom en het atelier aan huis waarbij alle facetten van het vak met veel zorg worden gerealiseerd. Bezoek op afspraak is daarom noodzakelijk.

Fase in het ontwerp

Op een door u gewenste dag zullen we tijdens het eerste bezoek bespreken voor welke gelegenheid u de kleding wilt dragen en wat uw voorkeur is voor stoffen, kleuren en vormen. In mijn showroom en atelier zijn creaties aanwezig voor inspiratie. Ik maak aan de hand van uw persoonlijke wensen een aantal schetsen waardoor het ontwerp gevisualiseerd wordt.

Vervolgens begint de fase van het tekenen van de patronen die noodzakelijk zijn voor het vervaardigen van een pasmodel in paskatoen, genoemd een toile. Wanneer u de toile komt passen, wordt deze perfect aangepast om tot het gewenste model te komen.